Візьмете Тернопіль?

Візьмете Тернопіль?

Повідомлення Tair » 11 грудня 2008, 12:21

Доброго дня шановні форумчани футболісти (саме американського футболу :) ).
Не знав де написати, тому вирішив не флудити в окремих розділах, і написати тут у відведеній темі.
Ніколи не був знайомий, із американським футболом, але кілька разів переглянувши фільми, про цей вид спорту, дуже зацікавився. Чесно скажу, почав все "штудіровати" по цьому спорту і він мені настільки із простої штовханини за "диню" перетворився в дуже цікавий і справді чоловічий спорт, що мене самого дуже здивувало. І я був дуже здивований, що в Україні навіть є федерація АФ! Яу тільки вас знайшов, одразу ж тут на форумі і зареєструвався.
Ну ближче до теми.... Є яка не яка але все ж можливість організувати команду в Тернополі. Буде допомога з боку влади місцевої (поепердня УСНА домовленість. Надіюсь, що це не просто слова), але питання виникають...кошторис і всі інші необхідні умови для організації. Хтось може допомогти і проконсультувати?
З повагою, Таір.
П.С. Якщо не зручно читати на українській мові, можу без проблем спілкуватись на російській. Прийму зауваження)))

ПС.С. Додаю інфо дані, згідно із рекомендацією адміністрації форуму.
8 (097) 802-83-71, аська - 313092423.
Востаннє редагувалось Tair в 15 грудня 2008, 13:43, всього редагувалось 1 раз.
Мужчину по настоящему украшают только четыре вещи — это шрамы, морщины, седины и враги. Все остальное — бижутерия.
Tair

Повідомлення: 23

Re: Візьмете Тернопіль?

Повідомлення Типа Тренер » 11 грудня 2008, 14:48

звісно візьмемо Тернопіль. Якщо є можливість приїхати в Київ 20 грудня на збори Федерації то там можна задати питання які цікавлять про те як створити команду.

Можу по телефону відповісти на запитання. мій номер - 8-066-146-19-24
ДИСЦИПЛИНА ПОБЕЖДАЕТ МАСТЕРСТВО !!!
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення: 1002

Повідомлення VLAS » 11 грудня 2008, 14:57

Для початку рекомендував би купити один, а краще - пару м'ячів, і розпочати з флаг-болу (або тачболу). Обидві версії АФ безконтактні - в першому випадку з опонента треба зривати прапорці, які висять у нього на поясі (замість того, щоб збивати його з ніг), а в другій - просто торкнутися його руками, але обов'язково двома. Якщо грати на вулиці, то це можна робити безкоштовно, якщо у приміщенні - то Вам треба буде платити за оренду залу (це щодо кошторису). Також непогано було б почати качатися в тренажерному залі, бажано тричі на тиждень (про ціни в тернопільских тренажерних залах дізнаєтесь самі).

Одягати людей у форму поки що зарано - треба щоб вони спочатку зрозуміли саму суть американського футболу - куди бігти з м'ячем і без м'яча (вивчили цифри), навіщо, як правильно рухатися, і т.д.
Київські Слов'яни
VLAS
Київські Слов'яни

Повідомлення: 121

Повідомлення Tair » 11 грудня 2008, 16:28

VLAS і Типа Тренер дуже дякую!
Номер записав, дякую! Стосовно 20 грудня, це дуже заманливо, тим більше вихідні. Треба спробувати вирватись, правда це все на ентузіазних началах і якщо маьтиму хоча б якусь можливість то приїду обов"язково. Якщо, що то я зв"яжусь по телефону.
Стосовно всього іншого...то і кількості гравців не має на нормальну команду :oops: соромно сказати скільки є людей... Але впевнений, що якщо хоча б трішки розкрутити це, і довести до "голови" то людей було б більше. Просто асоціації у всіх одні -"каліки", "травми", "покалічитись","поламатись" ну і т.д. :lol:
Мужчину по настоящему украшают только четыре вещи — это шрамы, морщины, седины и враги. Все остальное — бижутерия.
Tair

Повідомлення VLAS » 11 грудня 2008, 18:23

Ти не соромся щодо кількості - зібрати команду з американського футболу в Україні надзвичайно важко, так що настройся на труднощі.

Розпочинайте поки що з флаг-футболу - там багато людей не треба (на полі знаходиться 5 чоловік).
Київські Слов'яни
VLAS
Київські Слов'яни

Повідомлення Типа Тренер » 11 грудня 2008, 19:55

Tair
VLAS діло говорить. Всі починали створювати або відроджувати команди через флаг-футбол. На власному досвіді можу розповісти тобі як ми в минулому році починали і нас було 3-е.
ДИСЦИПЛИНА ПОБЕЖДАЕТ МАСТЕРСТВО !!!
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення: 1002

Повідомлення Tair » 12 грудня 2008, 10:23

VLAS і Типа Тренер
дякую вам за пораду. Так можна спробувати і зробити, але тут вже проконсультуйте мене шановні форумчани: де можна купити м"яч для АФ (вже дивився і в Тернополі такого не наблюдав :( )? В якому "обмундірованії" треба грати? Якісь особливі розмітки на полі по флаг-футболу?
Питань ще більше, але просто є ідея і що головне є хоч якісь можливості і шанси по підтримці серед влади...Тільки говорять, подай (назвемо це бізнесовим терміном) бізнес-план, щоб бачити, що то і куди. Оскільки молодь треба розвивати в тому числі і в спортивному напрямку, одним словом конструктив треба, а я його не маю, зараз... :oops: :cry: :( Це для всіх, та і для мене в тому числі по-великому рахунку - "тера інкогніто", цей вид спорту.
Tair

Повідомлення VLAS » 12 грудня 2008, 11:15

Щодо м'яча - дивись в спортивних магазинах. Не знаю, яка ситуація в Тернополі, а в Києві іноді буває (звичайно, не кругом). Або ж, якщо маєш ЄВРО, то можеш замовити в Голландії через сайт www.forelle.com самостійно, або ж через Женю Олійника (зареєстрований на цьому форумі, як Ter). Якщо він замовлятиме чергову партію спорядження для Вінницьких Вовків, то вийде дешевше. Таким же робом можна придбати й прапорці для флаг-болу (вони являють собою китички, що кріпляться на поясі в гравця). Якщо маєш знайомих (друзів) в Америці - попроси, хай привезуть (вишлють), в США купити м'яч не проблема.
Обмундирування для тач-болу (флаг-болу) таке ж саме, як і для європейського футболу (соккеру), єдине, про що варто подбати - це про відповідне взуття, щоб не сковзатися на полі (якщо граєш на траві, особливо мокрій, то краще одягти бутси, і т.д.).
Розмітка: потрібно позначити лише лінію аута з обох боків, та ендову зону (заліковку, куди заносяться тачдауни). В американському футболі для цього використовуються чотири спеціальні конуси (вони означають початок та кінець червоної зони), але, якщо їх немає, то можна поставити сумки, палиці, покласти одежу, і т.д.

З правилами флаг-болу можна ознайомитися на сайті http://www.lesoruby.uz.ua/rus/flag/frules.htm

Якщо будеш в Києві - обов'язково зайди на тренування до Київських Слов'ян (ми тренуємося по понеділках і середах ввечері, див. сайт www.slavs.com.ua), або ж до Київських Вітязів (наскільки мені відомо, вони тренуються по суботах та неділях). Про точний час і місце взнай у "Типа Тренера" - це головний тренер Київських Вітязів (думаю, він буде не проти, щоб ти побував, та подивився).
Київські Слов'яни
VLAS
Київські Слов'яни

Повідомлення Tair » 12 грудня 2008, 11:28

VLAS

Дякую за змістовну і розгорнуту відповідь! Нарахунок м"яча то дійсно можна спробувати замовити або місцевих форумчан (ТЕр наприклад, як ти кажеш) або в знайомих своїх, які часто ганяють авто з Нідерландів. Ну або якщо будучи в Київі прошурстіти по магазинах. А яка ціна його? І ще, десь якусь не якусь форму на початках можна придбати? Про захисні щитки і шлеми я навіть поки навіть не говорю. Стосовно поради за взуття то дійсно ти правий, а то на мокрому тільки падати та падати будемо :D .
Ну і якщо дасть Бог, появлюсь в столиці, то обов"язково зв"яжусь із місцевими (в даному випадку маю телефон тільки Тіпа Тренера), подивитись за цим всім дійством то буде чудово. Побути на тренуванні! Класна ідея. 8-)
Tair

Повідомлення VLAS » 12 грудня 2008, 12:57

М'яч, останній раз коли я його бачив (до кризи), коштував 70 гривень, зараз мабуть більше. Ну, а з формою - див. той самий сайт (www.forelle.com), або попитай на форумі -може в якоїсь з команд і буде кілька комплектів зайвих. Тільки зараз Вам ще рано її одягати. Може, через півроку (якщо вдасться набрати достатньо людей).
Київські Слов'яни
VLAS
Київські Слов'яни

Далі

Повернутись в Тернопіль

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Time : 0.096s | 39 Queries | GZIP : Off