І чого ми такі уроди?! Або знайдіть 154 неправди!

Re: І чого ми такі уроди?! Або знайдіть 154 неправди!

Повідомлення Змей » 10 липня 2009, 11:35

Гыыыы! Прошу пробачення за образу,но думаю такая боевая раскраска больше подходит для цирка,ну или для комнаты старха (для детей).
Вы молодцы,что подняли команду из пепла,это большое дело,но надо двигаться дальше,а не плакать в кулачок.
Менталитет наших людей таков,что готовы довольствоваться малым и жить пережитками,боясь заглянуть в будущее.ИМХО у Джетс большое будущее и идут они правильной дорогой и я хотел бы, чтобы у всех команд Украины было такое же положение.Поймите,только совместными усилиями мы сможем вытащить наши клубы на уровень Европы,пусть это даже будет сборная,а не отдельно взятый клуб...
Зображення
It's cool to love to win, but it's better to hate to lose
Змей
Донецькі Скіфи

Повідомлення: 302

Повідомлення Son_Of_President » 10 липня 2009, 18:32

Змей написав:Гыыыы! Прошу пробачення за образу,но думаю такая боевая раскраска больше подходит для цирка,ну или для комнаты старха (для детей).
Вы молодцы,что подняли команду из пепла,это большое дело,но надо двигаться дальше,а не плакать в кулачок.
Менталитет наших людей таков,что готовы довольствоваться малым и жить пережитками,боясь заглянуть в будущее.ИМХО у Джетс большое будущее и идут они правильной дорогой и я хотел бы, чтобы у всех команд Украины было такое же положение.Поймите,только совместными усилиями мы сможем вытащить наши клубы на уровень Европы,пусть это даже будет сборная,а не отдельно взятый клуб...

Ну така раскраска була тільки один раз, фотку для статі не я вибирав.
А в тому що тре рухатись далі, повністю з тобою згоден і на даний момент усе можливе для цього робиться.
А на рахунок Джетс, я незапомнив номера хто нечисто грали. Кст деякі з ваших гравців досить добре грали, но це одиниці. Беріть приклад з Словян чи Ужгорода, досить жостко і технічно грають.
А на слідуючій грі з Джетс, ми уже будем знати як з Вами грати...
5 кОпійок
Son_Of_President
Вінницькі Патріоти

Повідомлення: 9

Повідомлення Shark » 10 липня 2009, 19:09

Сына, не пускай сопли. Ты не первый раз играл с Джетс, и уже давно знаешь как они играют, и говорить что в следующий раз ты будешь готов к ихней грязной игре - тупо.
Believe in the ball and throw yourself
Shark
Вінницькі Вовки

Повідомлення: 71

Повідомлення KOSSS » 10 липня 2009, 19:24

Хаха,завтра приїжай в київ на тренування до Джетс, подивися хто брудно грав і подаси на їх в суд, да уж у хлопця накипіло, прошло уже 2 місяця з останньої гри, а висказяться тільки зараз зміг, і доречі розмальовування було і на першій грі ще з вітязями... :lol: :lol: :lol:
KOSSS
Київ Джетс

Повідомлення: 431

Повідомлення Sergei44LB » 10 липня 2009, 20:29

Брати приклад з Словян та Ужгорода я вибачте не буду!!!! У нас в команді є свої люди в яких треба брати приклад іншим , а не тільки нам!!! А стосовно брудної гри команди то правила порушують і в НФЛ...
Sergei44LB
Київ Джетс

Повідомлення: 35

Повідомлення Типа Тренер » 10 липня 2009, 21:40

Son_Of_President написав:І так
1. Ми тут обговорюємо статю, а не хто як розкрашується на гру
(я небуду говорити про Вас Джетс і про деяких з Ваших гравців, як ви засрано граєте, Ви більше нічого незнаєте як кулаком в кадило чи схватити за забрало!!! Навчіться грати чисто, і мабуть тоді Вас начнуть поважати)
2. "Змей" Якщо ти такий язикатий то може все візьмеш у свої руки а? Я тож так можу сидіти за клавою і жалітись яка в нас хороша федерація і пи____ти!!! І сам ти Дибіл!!! Мікі Маус сраний!!!
3. Я бачу по цій статі самі розумніші коменти кидають Джетси І Варяги, та для Вас Джетс Європа закрита, з такою грою Ви дальше України невиберетесь.
4. На рахунок федерації, а яке відношення має Київ і Донецьк до Віницької федерації а? Джетсь ви розберіться в себе там в Києві. А Донецьк створюйте свою федерацію і їбі___ь їй мізки!!!
5. Федерація виконує усі свої функції у мірі можливостей, Ви всі думаєте що якщо це федерація американського фудболу і тоді відношеня до України нема ніякого і криза федерацію обходить стороною. Кст держава ні копійки невиділяє хоть і заплановано. Усе йде з карману. Нав"язуеться таке питання, а нах воно нада з таким відношенням?!!!
Чим більше будем срати на федерацію тим більше буде говна у відповідь!!!
І щось я небачу ніжодної людини щоб почала щось робити (з Вас) Усі тіки вміють жалуватись? А?
6. А на рахунок особистих образ, то Ви навчіться чисто грати а не наганяти пафос!!!!!!!!!! :evil:

Блін що зробили з форумом, замість того щоб обговорювати організаційні питання тут тіко гавнО

Вибачаюсь за нецензурні висловлювання

наприклад я не жалкуюся. Взяв і створив команду з пацанів які хотіли грати в АФ. З приводу того що тебе хтось в кадило лупить так не треба стояти на полі, щоб тебе ніхто не бив кадило. Я можу тебе навчити як правильно стояти на полі щоб тебе в кадило не били, а щоб ти бив когось в кадило. Як раз до наступної гри будеш знати як правильно грати. І я не можу зрозуміти до чого тут команда ДЖЕТС до цієї статі, здається там йшля розмова про капітана вашої команди. Не треба шукати крайніх, а треба тренуватися і на тренування ходити. Ти мені скажи, коли ти в останній раз приходив на тренування?
ДИСЦИПЛИНА ПОБЕЖДАЕТ МАСТЕРСТВО !!!
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення: 1002

Повідомлення shura89 » 10 липня 2009, 21:50

Брюси, это тебе все за то что изменял жене с черными мужиками... :D :D :D
Не волнуйтесь ели люди поливают вас грязью!!! Радуйтесь, ведь они тратят на ВАС свое время! А значит вы популярны. (СОБОЛЬ)

http://vk.com/aft_vityazi
shura89
Київські Вітязі

Повідомлення: 76

Повідомлення Shark » 10 липня 2009, 23:20

Костя, вообще-то если ты внимательно читал статью, то она не про меня, я только вскользь упомянут в ней, и то "Кто-то" перекрутил мои слова под свой лад...
А при чём сдезь Джетс, я и сам не понимаю... Видать парню накипело...
Believe in the ball and throw yourself
Shark
Вінницькі Вовки

Повідомлення: 71

Поперед.

Повернутись в Вінниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Time : 0.094s | 37 Queries | GZIP : Off