Тему переніс, будем жити тут;) Трохи пізно ви про себе заявили - сьогодні збори федерації - могли б з'їздити в Київ та познайомитись майже з представниками усіх команд. Тоді б вам доступно пояснили що s як треба робити.
Але нічого. Поки всі на тренуваннях/зборах, а я сиджу вдома дам кілька порад
1. Знайдіть м'ячик і спробуйте покидати-погратись, основні моменти є на ютубі. Шукається просто в гуглі по запитам типу "how to quarterback youtube" - вас прекине на ютубувскьй мувік від expertvillage - толкові пацани, і відео у них толкове, більшість стає ясно і без мови
Ось приклад
http://www.youtube.com/watch?v=2AUUN01smAk2. Обов'язково домовтесь з командами з сусідніх міст по приїзд на тренування - у вас поряд Житомир і Вінниця. Я думаю обидві команди вас з задоволенням приймуть. Щодо Вінниці можете домовлятись уже зараз
3. Починайте грати у флаг-футбол та текл-футбол і потихеньку збирайте гроші на форму - так починали всі - суворі реалії українського спорту надають шанс тільки сильним - решта тонуть в пиві та помирають на дивані -)
4. Сезон ще не почався, більшість команд зараз проводять переговори про майбутні товариські та офіційні ігри, малюють собі турнірні таблиці та інше. Це ваш шанс - заявитись грати у турнір по флагу ви можете вже через два-три тренування - головне мати чоловік 5-7 толкових хлопців з головою, руками і ногами

Нема чого втрачати час - грайте уже зараз і потихеньку розвивайтесь
5. Надалі вам потрібно буде зареєструвати громадське об'єднання і почати нормальний набір в команду. Перше дуже просто, на відміну від другого. Але це уже потім і з цим вам допоможуть.
Написав простиню)) Так от - сідайте завтра у маршрутку в Вінницю, ми вас тут приймемо, покажемо що та як і все буде ок-)