Чемпіонат серед юніорів

Чемпіонат серед юніорів

Повідомлення monarch » 03 листопада 2011, 23:50

В Україні існує де-кілька команд, але більшість з них мають гравців не першої свіжості.

Чи варто започаткувати у наступному сезоні Чемпіонат серед юніорів і я кий вік гравців там повинен бути присутнім?

У наших командах є вдосталь гравців віку 18-21 року. Можливо варто саме на такий вік і оформити чемпіонат?
Це дасть накат для найближчих резервів. Вісімнадцяти річний юнак (який не так давно прийшов до команди) буде себе впевненіше почувати на полі, коли грає зі своїми однолітками, ніж з дорослими дядьками. А вже після цього допускати його до Вищої ліги. Звичайно найкращих юніорів і так будуть залучати до основи, але бути другорядним гравцем у оснві та бути лідером юніорської команди - це дві різні речі.

Чи є у когось ще ідеї на рахунок цього?
Rivne Monarchs - 5 місце ФлагЛіга 2010 року
http://www.rivnemonarchs.narod.ru
monarch

Повідомлення: 495

Re: Чемпіонат серед юніорів

Повідомлення safety37 » 04 листопада 2011, 00:08

Можно начать 8х8 и это тоже для них интересно. Почему 8х8, потому что не у всех хватит игроков на большой футбол. Еще идеи!?
Зображення
safety37
Донецькі Скіфи

Повідомлення: 38

Повідомлення monarch » 04 листопада 2011, 10:22

нагадаю:
Австрія - до 19, 16, 14, 12
Німеччина - до 19, 16
Франція - до 21 (9на9 та 11на11)
Італія - до 21, 19
Фінляндія - до 21, 19, 17, 15
Швеція - до 19 (11 та 9), 17(11 та 9)

Формат 8 на 8 для юніорського старту в Україні є оптимальним.
monarch

Повідомлення Типа Тренер » 04 листопада 2011, 19:18

monarch написав:В Україні існує де-кілька команд, але більшість з них мають гравців не першої свіжості.

Чи варто започаткувати у наступному сезоні Чемпіонат серед юніорів і я кий вік гравців там повинен бути присутнім?

У наших командах є вдосталь гравців віку 18-21 року. Можливо варто саме на такий вік і оформити чемпіонат?
Це дасть накат для найближчих резервів. Вісімнадцяти річний юнак (який не так давно прийшов до команди) буде себе впевненіше почувати на полі, коли грає зі своїми однолітками, ніж з дорослими дядьками. А вже після цього допускати його до Вищої ліги. Звичайно найкращих юніорів і так будуть залучати до основи, але бути другорядним гравцем у оснві та бути лідером юніорської команди - це дві різні речі.

Чи є у когось ще ідеї на рахунок цього?

Юніори це до 19 років і все. Якщо в команді є багато молодих гравців віком старше 19 років то команда може прийняти участь у Першій лізі 8 на 8 як запропонував safety37, але щоб були правила Арена-футболу.
ДИСЦИПЛИНА ПОБЕЖДАЕТ МАСТЕРСТВО !!!
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення: 1003

Повідомлення monarch » 05 листопада 2011, 00:44

я по іншому зрозумів слова Safety37. Я думаю, що юніорів або молодь (саме до 21 року) потрібно виокремити у окрему Першість.

А що до юніори до 19 і все, це умова за теперішнім ЄСК (прийняте у 2006 році). Але за тим же ЄСК за перше місце у Чемпіонаті України серед юніорів присвоюється 1 дорослий розряд. А сам цей чемпіонат проводиться???
Хтось обіцяв, що внесе до нього зміни, але змін не видно. А зміни потрібно зробити хоча б для того, що хлопці з Дніпра виграли Першу лігу, а по ЄСК їм за це нічого не передбачено.

Ти пропонуєш командам там де багато гравців старше 19 років брати участь у Першій лізі, ну то вони там і грають, ти нового нічого не відкрив. А я пропоную розмежувати дорослий чемпіонат (старше 19 років) та юніорський (старше 19, але молодше повних 22). Зі слів Safety37, я зрозумів, що цей чемпіонат потрібно розпочати проводити у форматі 8х8. Якщо ні, то обгрунтуйте свої слова.

Доречі (взято з того ж ЄСК, тільки ігрові види):
баскетбол - молодь до 20, дорослі 21 і старші
бейсбол - юніори до 18, дорослі 19 і старші
волейбол - юніори до 20, дорослі 21 і старші
гандбол - юніори до 20, дорослі 21 і старші
футбол - молодь до 21, дорослі 22 і старші
хокей - молодь до 20, дорослі 20 та старші
регбі - юніори до 21, дорослі 21 і старші
футзал - молодь до 21, дорослі 21 і старші

А в таких видах спорту, юніорами вважаються гравці до 23 років
веслування, велоспорт, дзюдо, легка атлетика, біатлон, го, городковий спорт, пауерліфтинг,
monarch

Повідомлення chief » 05 листопада 2011, 09:26

Монарх, такий турнір серед юніорів вже не перший рік проводиться у Донецьку. Буде він і у грудні цього року. Що тобі заважає виставити там свою молодіжну команду (вона є?). Чи тобі обов'язково щоб турнір мав статус Чемпіоната України?
Настоящему Индейцу завсегда везде ништяк
chief
Харківські Атланти

Повідомлення: 61

Повідомлення Типа Тренер » 05 листопада 2011, 12:30

monarch написав:Ти пропонуєш командам там де багато гравців старше 19 років брати участь у Першій лізі, ну то вони там і грають, ти нового нічого не відкрив. А я пропоную розмежувати дорослий чемпіонат (старше 19 років) та юніорський (старше 19, але молодше повних 22).

Ні не всі там грають. В лізі 8 на 8 грають команди у яких ще не вистачає гравців і у яких ще мало досвіду гри в АФ. Команди в яких достатньо гравців грають 11 на 11. Юніори можуть грати як у дорослому чемпіонаті, так і у юніорському. Так було в 2008 році коли юніорські команди потім грали у дорослому чемпіонаті.
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення Kolyan_MSKR » 05 листопада 2011, 19:13

монарху просто скучно
Kolyan_MSKR

Повідомлення: 125

Повідомлення Типа Тренер » 05 листопада 2011, 21:07

Kolyan_MSKR написав:монарху просто скучно

Не думаю що йому скучно. Людина виступила з пропозиціями.
Типа Тренер
Суддя

Повідомлення monarch » 05 листопада 2011, 23:17

chief написав:Монарх, такий турнір серед юніорів вже не перший рік проводиться у Донецьку. Буде він і у грудні цього року. Що тобі заважає виставити там свою молодіжну команду (вона є?). Чи тобі обов'язково щоб турнір мав статус Чемпіоната України?

Я за Донецьк радий, що вони ведуть роботу з молодими. А чи можуть цим похвастатись інші?
Везти юніорів до Донецька на один день, щоб зіграти 3 гри можна у тому випадку, коли цей турнір буде мати статус фінала (тобто по одному представнику від Заходу, СХоду, Півночі та Півдня, або від інших зональних груп).

Так я саме за те щоб цей турнір мав статус Чемпіонату чи Першості, з усіма наслідками, що з цього випливає.

Ще один аргумент чому цей турнір має місце бути: керовникі у адміністраціях скоріше гроші виділяють на дитячу, юніорську, молодіжну команду чим на дорослу. А це проїзд і добові як мінімум.

І цей турнір повинен стимулювати клуби створювати у своїй інфраструктурі молодіжні, юніорські та дитячі команди. Скажіть чи існує хоча б при одній Вищоліговій команді молодіжна команда. Мабуть, що крім Донецька ні. А це означає, що гравці будуть старішати, а молодь яка буде їх міняти буде починати грати у 19 (адже тільки з 19 можна грати у Вищій лізі). І замість того щоб отримати додатковий досвід у молодіжному регулярному чемпіонаті, вони будуть мати тільки де=кілька ігр у Вищій лізі.
monarch

Далі

Повернутись в Новини Федерації

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Time : 0.102s | 38 Queries | GZIP : Off