Виникли проблеми із статутом, може хто допоможе як зробити краще?
(Це проект статуту Монархів )
З моменту реєстрації Г. о. визнається юридичною особою, тобто може бути учасником цивільно-правових відносин, набувати від свого імені майнових та особистих прав, а також бути носієм інших прав, передбачених ст. 20 Закону «Про об'єднання громадян». З цього моменту вона набуває права засновувати підприємства, а також інші господарські організації із статусом юридичної особи, які необхідні для виконання її статутних цілей. Власністю Г. о. є кошти та інше майно, передані їй засновниками, членами або державою, набуті від вступних внесків, пожертвувані громадянами та організаціями, а також набуті внаслідок діяльності створених підприємств, господарських організацій, за рахунок власних коштів або на інших засадах, не заборонених законом.
Википедия. Закон "Про об'єднання громадян"
crazyyy написав:Я думаю Макс не буде проти. Я скину примірники які надіслав він нам, і трошки перероблений наш статут. Юристи казали що все норм.
Відмінність нашого від Дніпропетровського - ми відразу на область реєструємся (Дніпропетровськ тільки на місто). Всі районні там місцеві команди в область вступають в наш спортивний клуб як колективні члени. Але, так як ми збираємось їх тренувати в будь-якому випадку, з цим проблем не буде.
Повернутись в Американський футбол в Україні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість